Menu Close

Ózonos tisztítás

Az egészségügyi válsághelyzetre való tekintettel szolgáltatási portfoliónk ózonos gépjármű fertőtlenítéssel bővült.

A tisztítás a gépkocsi megbontása nélkül 15-20 perces időtartamot igényel. Tisztítás után a belső tér kellemesebb illatú lesz, megelőzve ezzel a betegséget és növelve az autó komfort- és használati értékét.  

A járműklíma tisztítás során nem csak a légkondicionáló berendezés tisztítása történik meg, hanem az egész autó fertőtlenítése végbemegy. Baktérium és vírus mentes tiszta levegőt biztosit.  Csökkenti a pollenek okozta allergiás tüneteket, minden élő szervezetet eltávolít.

Hogyan történik az ózonos fertőtlenítés? 

Az autóba beteszünk egy extra nagy teljesítményű ipari ózongenerátort, amely biztosítja mind a klíma, mind a beltér teljeskörű fertőtlenítését.

A belső keringtetésre állított szellőzőrendszer, a nagy koncentrációjú ózont kezdi el forgatni, így nemcsak a teljes légkondicionálót és a szellőzőjáratokat, de még az utasteret is fertőtleníti. Elpusztítja a rendszerben elszaporodó baktériumokat, gombákat, megszünteti a tőlük lévő kellemetlen, furcsa szagokat. 

Az általunk használt gépek a legmagasabb teljesítménnyel bírnak, szolgáltatási minőségünk az abroncsgazdálkodási portfoliónkhoz hasonlóan a legmagasabb elvárásoknak is megfelel.

A járműklíma tisztítás során nem csak a légkondicionáló berendezés tisztítása történik meg, hanem az egész autó fertőtlenítése végbemegy. Baktérium és vírus mentes tiszta levegőt biztosit.  Csökkenti a pollenek okozta allergiás tüneteket, minden élő szervezetet eltávolít.